SENSIBILISering workshops

Omdat Het Nieuwe Werken en thuiswerken nog in zijn begin jaren zit, hebben organisaties nog heel wat vragen rond het thema en nood om nog verder overtuigd te worden vooraleer ermee van start gaat.

Deze sensibiliseringsfase is primordiaal om juist te weten 'waarom?" je Het Nieuwe Werken en thuiswerken inschakelt en niet omdat het een trend is !

 

Daarom begeleidt Nest Your Desk organisaties in hun reflectie omdat onze missie is om de mentaliteiten te laten evolueren.

'CHECK UP' WORKSHOP

'check up' workshop

Uw organisatie voelt zich sceptisch ten op zicht van het thuiswerken?

Deze 2 uur durende workshop zal je helpen jouw eigen visie van het telewerken te confronteren met de realiteit en je bewust maken van je beperkende overtuigingen en je reële remmingen, maar vooral om de eventuele opportuniteiten van deze nieuwe manier van werken met vertrouwen en enthousiasme te ontdekken.


BEN IK KLAAR OM TE STARTEN MET TELEWERKEN?

"De omschakel" workshop: klaar om te starten met telewerken?

Denkt u erover na om het telewerken toe te staan aan uw medewerkers ?

U bent overtuigd van de voordelen ervan, maar u mist argumenten die de overtuiging staven?

Ontdek een realistische en inspirerende visie van het telewerken om op een overtuigende manier een proefgroep op te stellen om alzo deze nieuwe manier van werken binnen uw bedrijf te lanceren.

 

Na een lange tijd gewijd aan debat en reflectie, vertrek je met je checklist en wishlist om je pilotproject te creëren !

 

Opleiding ook beschikbaar in de Cevora catalogus!

GRATIS CONFERENTIES

gratis Conferenties

Gedurende het jaar zullen verschillende data worden gepland om u uit te nodigen voor thematische conferenties, gekoppeld aan debat-momenten om uw meningen, uw successen en uw angsten over het telewerken met verschillende andere aanwezige organisaties uit te wissellen.