SENSIBILISering workshops

  • Check Up workshop
  • Gratis conferenties
  • De omschakel workshop: Klaar om te starten met telewerk?

Omdat Het Nieuwe Werken en thuiswerken nog in hun beginjaren zitten, hebben organisaties logischerwijs nog heel wat vragen rond dit thema en nood om nog verder overtuigd te worden vooraleer ze ermee van start gaan.

Deze sensibiliseringsfase is primordiaal om te weten "waarom ?" je precies Het Nieuwe Werken en thuiswerken inschakelt en niet zomaar "omdat het een trend is "!

 

Daarom begeleidt Nest Your Desk organisaties in hun reflectie want onze missie is om de huidige mentaliteiten te laten evolueren.

'CHECK UP' WORKSHOP

'check up' workshop

Uw organisatie voelt zich sceptisch ten opzichte van het thuiswerken?

Deze 2 uur durende workshop zal je helpen jouw eigen visie op het telewerken te confronteren met de realiteit en je bewust maken van je beperkende overtuigingen en je reële remmingen, maar vooral om de eventuele opportuniteiten van deze nieuwe manier van werken met vertrouwen en enthousiasme te ontdekken.


BEN IK KLAAR OM TE STARTEN MET TELEWERKEN?

"De omschakel" workshop: klaar om te starten met telewerken?

Denkt u erover na om het telewerken toe te staan aan uw medewerkers ?

U bent overtuigd van de voordelen ervan, maar u mist argumenten die de overtuiging staven?

Ontdek een realistische en inspirerende visie van het telewerken om op een overtuigende manier een proefgroep op te stellen zodoende deze nieuwe manier van werken binnen uw bedrijf te lanceren.

 

Na een lange tijd gewijd aan debat en reflectie, vertrek je met je checklist en wishlist om je pilootproject te creëren !

 

Opleiding ook beschikbaar in de Cevora catalogus!

GRATIS CONFERENTIES

gratis Conferenties

Gedurende het jaar zullen verschillende data worden gepland waarbij u zult worden uitgenodigd om voor thematische conferenties bij te wonen, gekoppeld aan debatmomenten om uw meningen, uw successen en uw angsten over het telewerken met verschillende andere aanwezige organisaties uit te wisselen.