Formateur formatrice télétravail

Gepassioneerd door Public Relations koos ik ervoor om me, al meer dan 20 jaar, te specialiseren in project- en eventmanagement voor uiteenlopende sectoren gaande van luxehotels over telecom tot IT.

 

Na een heroriëntering, dankzij aangepaste studies en de wens om mijn creativiteit en mijn diepe gevoel voor de mens verder te onderzoeken, begon ik als privéinterieur- en bureaustyliste met een benadering die voornamelijk gebaseerd was op de psychologie van de ruimte.

 

Het werken als zelfstandige van thuis uit en het opzetten van thuiskantoren voor mijn klanten maakte me bewust van de noodzaak om de bedrijven te ondersteunen bij deze nieuwe manier van werken, niet in het minst omdat er tijd noch ruimte is om te improviseren.

 

Diepgaand onderzoek en diverse trainingen (arbeids-en organsiatiepsychologie, het nieuwe management, flexibel werken, het nieuwe concept van worklife balans) evenals exclusieve interviews met gevestigde acteuren binnen het nieuwe Werken, stelden me in staat om een brede expertise te ontwikkelen inzake thuiswerken en alle thema's die daaruit voortvloeien en dit sinds 2015..

 

Vandaag ben ik gecertificeerd in flexibel werken en telewerken. Ik stimuleer sinds meer dan 6 jaar begeleid reflectiemomenten en ondersteun de implementatie van telewerken, voor teams én hun managers .

 

Mijn hoofddoel is om mensen te verzamelen rondom een nieuwe kans teneinde anders te werken en anders te managen, zowel op het gebied van knowhow als op het gebied van soft skills.

  

Viviane Kock

Oprichtster van Nest Your Desk

Oprichtster van Wings For Work

Telewerk en remote trainer & consultant

 

Spreker rond flexibel werken

 

Gecertificeerd in Thuis en flexibel werken 

Gecertificeerd in Change management

Gecertificeerd in Diversity Management

Gecertificeerd in disability-friendly workplace design (voor personen met een arbeidsbeperking)

 

 

Tips in home office design

Interview with Cefora

Interview podcast audio HR MeetUp