over viviane kock

Nest Your Desk telewerk hybride werk Viviane Kock training opleidingen

Gepassioneerd door Public Relations koos ik ervoor om me, al meer dan 20 jaar, te specialiseren in project- en eventmanagement voor uiteenlopende sectoren gaande van luxehotels over telecom tot IT.

 

Na een heroriëntering, dankzij aangepaste studies en de wens om mijn creativiteit en mijn diepe gevoel voor de mens verder te onderzoeken, begon ik als privéinterieur- en bureaustyliste met een benadering die voornamelijk gebaseerd was op de psychologie van de ruimte.

 

Het werken als zelfstandige van thuis uit en het opzetten van thuiskantoren voor mijn klanten maakte me bewust van de noodzaak om de bedrijven te ondersteunen bij deze nieuwe manier van werken, niet in het minst omdat er tijd noch ruimte is om te improviseren.

 

Diepgaand onderzoek en diverse trainingen (arbeids-en organsiatiepsychologie, het nieuwe management, flexibel werken, het nieuwe concept van worklife balans) evenals exclusieve interviews met gevestigde acteuren binnen het nieuwe Werken, stelden me in staat om een brede expertise te ontwikkelen inzake thuiswerken en alle thema's die daaruit voortvloeien en dit sinds 2015..

 

Vandaag ben ik gecertificeerd in flexibel werken en telewerken. Ik stimuleer sinds meer dan 6 jaar begeleid reflectiemomenten en ondersteun de implementatie van telewerken, voor teams én hun managers .

 

Mijn hoofddoel is om mensen te verzamelen rondom een nieuwe kans teneinde anders te werken en anders te managen, zowel op het gebied van knowhow als op het gebied van soft skills.

  

Viviane Kock

Oprichtster van Nest Your Desk

Telewerk en remote trainer & consultant

 

Spreker rond flexibel werken

 

Gecertificeerd in Thuis en flexibel werken

Gecertificeerd in Nomadic Working

Gecertificeerd in Distributed Management

Gecertificeerd in Remote HR process 

 

Gecertificeerd in Prosci-Adkar Change management

Gecertificeerd in disability-friendly workplace design (voor personen met een arbeidsbeperking)

 

 

Nest Your Desk telewerk hybride werk Viviane Kock training opleidingen QR code
Nest Your Desk telewerk hybride werk Viviane Kock training opleidingen podcast Michel Godart

 

 

 

 

 

 

 

In samenwerking met Michel Godart van HR MeetUp delen we graag met u onze laatste discussie over het telewerken en de recente evolutie ervan na Covid 19 :

 

Tips in home office design

Nest Your Desk telewerk hybride werk Viviane Kock training opleidingen pers

Interview with Cefora