Trainer Thuiswerken Viviane Kock

 Gediplomeerd in Public Relations en viertalig (FR, NL, UK, DE) koos ik ervoor om mij te specialiseren gedurende meer dan 20 jaar in de evenementen wereld als Corporate Event Manager, Project Coördinator en Sales Manager en dit in verschillende sectoren gaande van luxe hotel ketens, ICT tot ook evenementen & catering bedrijven en congrescentra.

 

 

Een verlangen naar meer creativiteit en het verkennen van de diepere menselijke betekenis, brachten me ertoe om zich te heroriënteren en maakte ze een carrière switch dankzij adequaat onderricht, als interieur- en kantoor aan huis styliste met een aanpak die hoofdzakelijk gebaseerd is op de psychologie van de ruimte en de invloed van kleuren alvorens de esthetiek zelf benaderd wordt.

 

 

Werken als zelfstandige van thuis uit en het inrichten van thuiswerkplekken bij klanten maakte dat ik me erg bewust werd van de dringende nood om bedrijven te ondersteunen in deze nieuwe flexibele manier van werken. Een werkwijze die ons allemaal in staat moet stellen om gelukkiger en beter te kunnen laten presteren.

 

 

Dankzij veel voorbereidende onderzoeken en het volgen van diverse opleidingen (arbeids- en ruimtepsychologie, het nieuwe management, het flexibele werken, de nieuwe notie van worklife balans) evenals exclusieve interviews met bevestigde acteurs van Het Nieuwe Werken, maakte me tot een gepassioneerde expert op het gebied van telewerken en alle thema’s die hieraan verwant zijn.

 

 

Vandaag gecertifieerd in Flexibel en thuiswerken, stimuleer ik de nodige reflecties en begeleid zowel  de telewerkers als het management bij het ondersteunen en doen slagen van de implementatie van het telewerken;

 

 

Viviane Kock

Founder

Home Office trainer & consultant

 

Interview MET CeVora

Interview podcast hr meetup                   frans gesprek