CONSULTANCy

Opleiding en begeleiding maken deel uit van de verschillende aanpakken om HNW (Het Nieuwe Werken) en thuiswerken te implementeren.

Maar de organisaties zijn ook ondertussen druk bezig met het concept intern op te bouwen gepaard gaande met verschillende projecten die hieraan gekoppeld zijn en die veel vergadering en regelmatig overleg vereisen.

 

Nest Your Desk komt er graag bij zitten om u te helpen,  te adviseren en jullie te waarschuwen waar valkuilen kunnen zijn.

JURIDISCHE HULP

Juridische hulp

Vaak wordt het telewerken occasioneel toegestaan maar zonder aanpassingen aan het arbeidscontract en/of arbeidsongevallenverzekering voor dit thuiswerk.

 

Of u nu nog geen wettelijk kader hebt of uw bestaande juridische overeenkomsten wil verbeteren, Nest Your Desk biedt u waardevolle juridische ondersteuning om veilig en zonder risico flexibel te werken.

 

Al deze mogelijkheden staan te uwer beschikking : schriftelijk of telefonisch advies, online of bij u op kantoor.


DIGITALISERING EN DE VIRTUELE ORGANISATIE

Digitalisering en de virtuele organisatie

 

De overgang van papier naar virtueel is de eerste stap naar flexibel werken.

 

Hiervoor is tijd en expertise nodig om documenten te sorteren, te scannen en vervolgens virtuele op te slagenen dit zo efficiënt mogelijk te organiseren.

 

Nest Your Desk werkt samen met een beschutte werkplaats die is gespecialiseerd in het scannen van uw documenten en het reorganiseren van uw opslagruimte en steunt alzo ook een sociaal doel.


BEGLEIDEN VAN EEN PILOOTPROJECT VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN HET FLEXIBEL WERKEN EN/OF TELEWERKEN.

Begleiden van een pilootproject voor de implementatie van het flexibel werken en/of telewerken.

De voorgestelde opleidingen betekende start om in actie te komen.

 

De implementatie van deze nieuwe manier van werken impliciteert vele vergaderingen en overleggen bij welke

Nest Your Desk u kan bij staan,  co-animeren en mede kan faciliteren om u te helpen doelstellingen te bereiken, rekent houdend met de valkuilen en remmingen gedurende de opstart.

 

 


HULP BIJ HET KIEZEN VAN DE GOEDE COLLABORATIEVE TOOLS

hulp bij het kiezen van de goede collaboratieve tools

Flexibel werken vereist het gebruik van efficiënte en eenvoudige collaboratieve IT-hulpmiddelen om op afstand te werk en een makkelijk toegang te hebben tot de informatie van jullie organisatie.

 

Deze keuzes vereisen een financiële investering in onderzoek, software aankopen, installatie en onderhoud.

 

Nest Your Desk biedt u een breed scala aan opties om u te helpen de tools te vinden die het best bij uw organisatie passen.

 


INPIREER DE CORPOWORKING SPIRIT

InSpireer de corpoworking spirit

Kent u het principe van coworking? 

Corpoworking is een afgeleide van coworking aangepast aan het nieuwe bedrijfsleven.

Deze aanpak biedt de mogelijkheid om uw eigen medewerkers te laten samenwerken, connecteren, netwerken met de buitenwereld zoals partners, leveranciers, bezoekers, klanten en ook elke persoon die eventjes een plug-in nodig heeft tussen 2 afspraken, in een conviviale co-workingzone die u ter beschikking stelt binnen de muren van uw organisatie, werkend als een nieuwe transparante vitrine van uw bedrijf !

 

Welkom bij het kantoor van de toekomst !

Ga verder dan de standaard coworking ! 

Dit logo kunt u gebruiken in uw vacatures. Dan zien potentiële kandidaten meteen dat ze te maken hebben met een flexibele werkgever die openstaat voor thuiswerk en mee is met zijn tijd.